INDEN DU LEJER HOS LEJE-AF-JUKEBOX BEDES DU GENNEMLÆSE VORES LEJEBETINGELSER.

Nedenstående handelsbetingelser er udarbejdet i overenstemmelse med købelovens bestemmelser og forbrugerombudsmandens net-tjek, og er derfor gældende ved enhver skriftlig bindende aftale med Leje-af-Jukebox.dk.

 1. Aftalen for leje af jukebox er bindende fra det tidspunkt, at udbyder (Leje-af-jukebox.dk) bekræfter aftalen og booker datoen ind i kalenderen i bekræftelsesmailen til kunde, efter at kunde har sendt kontakt- og fest-oplysninger.
 2. Lejeperioden udgør perioden, hvor udstyret er til rådighed hos lejer.
 3. Betalingen foregår efter at bekræftelsen er sendt fra Leje-af-jukebox.dk til kunde. Betalingen foregår via en faktura inden afholdelse af arrangementet, med mindre andet er aftalt. Betalingen foregår i 1 rate som betales inden for 8 dage efter bekræftelsen er sendt.
 4. Ved afmelding inden for de første 30 dage efter bekræftelse af aftalen, betales halvdelen af det aftalte beløb. Efter den 30. dag (dag 31) efter aftalebekræftelsen , er Leje-af-jukebox.dk berettiget til det fulde beløb. Såfremt at arrangementet afholdes inden for 30 dage efter bekræftelsen er sendt, er Leje-af-jukebox.dk berettiget til det fulde beløb. Alle aflysninger skal sendes skriftligt til kontakt@Lej-en-dj.dk før aflysningen er gældende.
 5. Afhentningsadressen er altid den samme som udleveringsadressen medmindre at andet er skriftligt aftalt med udlejer.
 6. Opstår der forsinkelser i forbindelse med afhentning og levering af udstyr, som er medført af lejer, af væsentlig betydning, faktureres lejer en påbegyndt lejedag.
 7. Ved fornyelse og forlængelse af lejeperioden kan dette kun ske ved indgåelse af ny kontrakt eller skriftlig aftale med udlejer.
 8. Lejer er i lejeperioden ansvarlig for enhver skade påført udstyret. Dette omhandler også skader, der er hændelige. I tilfælde af skader så skal lejer omgående tage kontakt til udlejer. I tilfælde af tyveri så skal lejer ligeledes underrettet politiet.
 9. Udstyret kan kun benyttes af lejer. Fremleje af udstyr skal skriftlig godkendelses af udlejer.
 10. Ved skade af udstyr hæfter lejer for alle reparationsomkostninger.
 11. Lejer skal drage omsorg for udstyret, og udlejer kan til enhver tid ændre opstillingspladsen, hvis vedkommende vurderer, at lejer ikke opfylder sine forpligtelser. I tilfælde af at Leje-en-Jukebox er hindret i at opsætte udstyret som aftalt, er Leje-af-Jukebox stadig berettiget i at modtage honorar.
 12. Udlejer er ikke ansvarlig for skader på ting eller personer, der kan skyldes fejlbetjening eller andre forhold, der ligger udenfor Leje-af-Jukeboxs forpligtelser. Risikoens overgang sker således ved udlevering af udstyr til lejer.
 13. Udstyr må kun anvendes i overensstemmelse med bruger- og installationsvejledninger. Udstyret må ikke benyttes udendørs uden skriftlig aftale med udlejer. Udstyret skal altid stå tørt og må ikke blive udsat for væske.
 14. Afregning er forudbetalt og foregår via faktura. Leje-af-Jukebox skal modtage bankoverførslen af honoraret ved seneste betalingsdato.

Information

 Danmarks største leverandør

 Alle de klassiske hits!

 Levering i hele Danmark

 24 timers hotline

☛ Levering, opsætning og afhentning kun kr. 750,-

Se Jukeboksen tæt på!

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

leje-af-jukeboks 70 44 44 90.  eller bliv ringet op!

Book en Jukeboks, så enkelt er det

1. Vælg din jukeboks

2. Udfyld bestillingsformularen online

3. Betal stille og roligt via faktura

4. Vi tager en snak med dig ift. de logistiske detaljer.

5. Vi opsætter alt og tager alt ned!