Lej en Jukeboks Viborg - Musik udlejning

Lej en Jukeboks til alle typer fester i Viborg og omegn. Skal du bruge en Jukeboks til din fest og 2 stks kvalitets højtalere?
Vi har leveret Jukebox'se til utallige arrangementer i Viborg. Både private fester og firmafester.
...og vi sætter stort fokus på at kunne leverer den absolut bedste lydkvalitet.
 

Se alle vores Jukebokse her

Lej en Jukeboks Viborg

Lej en Jukeboks Viborg

 

Lej en Jukeboks Viborg

Vi står for både levering, afhentning og udleje af Jukeboks overalt i Viborg. Vi har alt fra den Nostalgisk Digital Jukeboks til den helt nye moderne jukebox.
Du får altid både Jukeboks og højtalere hos os - se på billedet nedenfor:

                                                      Jukebox til Bordet           Billedresultat for grønt plus tegn            hojtalere

Lidt om Leje af Jukeboks i Viborg:

Vores udvalg af jukebokse repræsenterer de klassiske musikafspillere, der passer til enhver fest. Jukebox udlejning tilbyder skræddersyet musik og tilføjer lidt nostalgi og stil til din fest. Alle tre jukeboxe består af et unikt og brugervenligt musikbibliotek, der indeholder alle de klassiske numre fra 1952 til aktulle hits med over 10.000 oprindelige coverbilleder fordelt på 150 musikalske genre. Mulighederne er derfor ubegrænsede! Vores jukeboxe består af de bedste touch screens samtidig med, at de har en klassisk stil med et flot design og er utrolig iøjefaldende.

Få det sjovt med dine gæster imens I bladrer igennem kategorierne og ser sjove billeder af artisterne og deres frisurer igennem tiderne. En Jukebox giver en musikalt rejse lige fra Peter Belli til Rihanna og frembringer altid det bedste til en mindeværdig aften.

Så skal du holde fødselsdag, bryllup eller noget helt tredje så lej en jukebox hos Leje-af-jukebox i Viborg og få garanteret underholdning.

Læs mere Bestil Nu